Airco

Onderhoud:

Slecht onderhoud kan kostbare gevolgen hebben. Ook een airconditioning-installatie heeft regelmatig onderhoud nodig. Daarbij doet een defect zich meestal op een bijzonder ongelegen moment voor. Juist wanneer de airconditioning het meest nodig is, bijvoorbeeld wanneer de airconditioning sterk moet koelen bij hoge temperaturen.

Regelmatig onderhoud  door MDS Trucksystemen houdt uw airco in topconditie.  Zo komt u niet onverwacht voor onaangename verrassingen te staan.


                             

 

Standairco, inbouw op locatie

Tegenwoordig is een moderne vrachtwagen standaard uitgerust met een airco. Deze zorgt voor een koele cabine tijdens het rijden. Tijdens het verplichte uitrusten heeft de chauffeur daar niets aan omdat rusten met draaiende motor niet is toegestaan.  Dat wordt dan vaak zweten en daardoor niet goed uitrusten.

Nu is er een beter alternatief: de standairco.  Een standairco zorgt voor comfortabele pauzes om daarna weer veilig en geconcentreerd door te kunnen rijden! MDS Trucksystemen bouwt de beste standairco’s op locatie voor u in.

Webdesign Studio CC Nederland
Kopstukken 57, Mussel