Standkachels

MDS Trucksystemen is dealer van WEBASTO standkachels.

Webasto ontwikkelt en produceert daksystemen, cabrio-daken en  autonome verwarmingsinstallaties. Voor personenauto’s, maar ook verwarming, koeling enventilatie-systemen voor trucks, bussen, boten, campers en speciale voertuigen. Webasto is één van de 100 grootste leveranciers aan de auto-industrie wereldwijd.

Met een krachtige Webasto-standkachel hoeft u het ’s winters niet zonder ijsvrije ruiten en prettige interieurtemperaturen te stellen. Stap in een aangenaam warme en ijsvrije auto, zonder beslagen ruiten en start onbezorgd de voorverwarmde motor zonder daarbij het milieu (en de motor) onnodig te belasten.

Of het nu gaat om een SUV, een terreinwagen, een bus, een vrachtwagen of een limousine: Webasto heeft voor elk type een standkachel met genoeg vermogen. Alle Webasto standkachels kunnen probleemloos door MDS Trucksystemen later worden ingebouwd.

Meer weten? Bel: +31 599 45 41 42

Webdesign Studio CC Nederland
Kopstukken 57, Mussel